Sommaren 2020 Europa Harajuku Style Lös Plus Size Kort Ärm T-Shirt För Kvinnor med Personlighet Casual till Hot Diamond Kvinnliga Toppar TX39

kr95.51

kr159.19

-40 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Uppmärksamhet:

Använd ditt fullständiga namn till för, om inte köparen är ansvarig för alla ytterligare problem.

Om du vill ändra adress, storlek eller färg, vänligen maila mig innan vi leverans.Om vi redan skickat det ut, vi kommer inte att acceptera dina ändringar.

Om du inte lämna en färg eller storlek för oss, vi kommer att skicka till dig slumpmässigt

Om du inte är nöjd med de produkter, kan du returnera det tillbaka för refune eller byta ut det.Dock köparen är ansvarig för alla ytterligare fraktkostnad.

Leverans:

Poster som kommer att skickas ut inom 3 arbetsdag efter mottagen betalning (Stadsbilden.se kommer att kontrollera att ditt kreditkort,och det kommer att ta ca 24 timmar och semester undantag),om vi har några problem med att om produkten,kommer vi att lämna ett meddelande till dig i tid,pls vänligen svara oss i god tid också för att undvika mistkae hända .

Vi har några frakt sätt: Kina postar flygpost,EMS,DHL,Epacket,UPS och Fedex.

Säkerheter och garantier :

Om du inte är nöjd med objektet som du fick, var vänlig och returnera det inom 7 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Köparen är ansvarig för alla ytterligare fraktkostnad.Vänligen kontakta mig innan du returnerar.

Returnerar Sikt:

Om du fått fel vara, måste varan returneras i sitt ursprungliga och i oanvänt skick & måste också vara i sitt ursprungliga låda och förpackning.

Vi tillåter inte berättigar till exportbidrag eller utbyte på grund av en förändring i sinnet.Läs igenom hela beskrivningen som en guide innan du lägger ett bud.När alla steg har tagits för att se till att vi skickar ut rätt objekt, det kommer att finnas tillfällen när du tar emot objekt som skiljer sig från den beskrivning.I sådana fall ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan rätta till situationen.Din tillfredsställelse är viktig för oss och vi värdesätter din verksamhet.

Andra Politikområden:

Vi är inte responsile för eventuella egna plikt eller import skatt.

Vi kommer att lämna Positiv Feedback för dig efter att ha mottagit varorna.Vänligen lämna POSITIV FEEDBACK för oss.Kontakta oss om du inte är nöjd med varan.Tack för din förståelse.

Taggar: europa rederi, shipping services europe, rederier europa, topp, inför eu frakt, cami sommaren, inlägg malone stoney, blå sommar, lace trim tank, busty toppen

Vikt 0.2kg
Ålder Åldrar 18-35 År Gammal
Ärm Längd(cm) Kort
Kön KVINNOR
Ärm Stil Ordinarie
Krage O-Neck
färg Visa
Dekoration Diamanter
Fitflage För att förhindra storlek problem, vänligen kontrollera storlekar informera
Tyg Typ Kläde
Storlek S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL
Modell Nummer TX139
Material Bomull
Varumärke Hiawatha
Kläder För Längd Ordinarie
Modell TX139
Typ Av Mönster Skriv ut
Paket Opp väska
ursprungsort Kina
villkor Helt Ny med Tags
Objekttyp toppar
Toppar Typ Tees
Stil Casual/Harajuku/Sweet

Fri frakt

Du kanske också gillar