50/100 St Fjäderfä Gummi Vaktel Plucker Fingrar Längd 60mm Gummi Plockning Fingrar Avlägsnande Maskin limstift Plucker

kr102.89

kr205.79

-50 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Het försäljning av fjäderfä plucker gummi finger grossist för vaktel plockning maskinen Material: naturgummi Vikt: About0.5 kg Färg: Gula (i form av skytte) Program: Vaktel hårborttagning maskinen används, vaktel, fågel, kycklingar anka gås hårborttagning använda Förpackningar:50st

Om du behöver köpa mer, skriv till mig!

Vi förbinder oss att:

ge köpare med spårningsnummer till dig, så att köpare har en bättre upplevelse, om du inte är nöjd med våra produkter, är du välkommen att skriva till oss av information, kommer vi att ge dig den mest tillfredsställelse svar!

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

1 ryska aktiemarknaden skicka IML,tyskland lager skickar med DHL,ta 5-7 arbetsdagar.

2. FRAKTKOSTNADEN . (Förutom vissa länder och APO/FPO)

3. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

4. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

5. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

6. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

7. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Stadsbilden.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på Stadsbilden.se!

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Taggar: fågel hus offentlig naturliga, fjäder plucker maskin, finger plucker, chicken finger, hår plucker, yoga swing, fågel hotell utomhus, hår plucker machein, mini plucker maskin, kyckling material

färg som bilden visar
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Gummi
struktur av material Gummi
Passar För vaktel plockning mahcine
Varumärke paiduoji
Typ Fåglar
ursprungsort Kina
Fördel Slitstark
används Ludd ta bort
Namn vaktel plucker finger

Fri frakt

Du kanske också gillar