Elektroniska Dörrlås Låda Kombination Digitala Lås Touch Knapparna Lösenord Nyckel Skåp Digital Säkerhetskoden För Skåp

kr158.33

kr219.95

-28 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Låda Lås Kombination Touch-Knappsats Lösenord Nyckel Skåp Dörr Lås Digital Elektronisk Säkerhet Som Är Kodade För Skåp

Beskrivning:

Har du någonsin bli galen om en saknad nyckel och inte kan öppna dörren.Med vår kodade lås, kommer du att bli av med problemet.Vår kodade lås är lämplig för metall och trä skåp.Inga fler nycklar som behövs, sval och bekväm.Tveka inte att köpa den praktiska kodade lås!

Egenskaper: Tillverkad av hög kvalitet Zink legering material, säker och miljövänlig, slitstark och robust att använda.Touch knapparna lösenord lås, inga nycklar behövs.Cool att använda.Kompakt design, utsökt och korrekt utförande.Lämplig för både metall och trä skåp.Enkel installation.Alla nödvändiga tillbehör finns för dig som bekvämt att installera.Den kan ställas in på två typer av lösenord, handledare lösenord (Mellan 6-15 siffror) och lösenord (Mellan 4-15 siffror).Dess ursprungliga lösenordet är 1111 och Dess ursprungliga lösenordet är 8888 8888, lämplig för hotell, privata klubb etc.plats med.

Specifikation:

Skick: 100% Nytt Varumärke

Material: Zink Legering

Färg: Silver, Guld (Tillval)

Batteri: 4 x AA-batterier (Ingår Ej)

Storlek(L x b): Ca. 11,5 x 5,35 kr cm / 4,5 x 2,1 tum

Tjocklek Storlek: Ca. 16 mm / 0,63 tums

Paket Vikt: Ca. 300g

Paket Ingår:

1 X Set av Touch-Knappsats (Full Tillbehör Som bilden Visar)

Observera:

1. Slå på lås:

Det finns 2 grupper som lösenord för dig att använda skåpet låses vid den första tiden.Användaren koden "C1111OK" och Master lock "C8888 8888OK".Både användarkoden och master-kod är på senaste 4-15 siffror.

en.Mata in rätt lösenord som du angett (Om du inte har ändrats, var vänlig använd de ursprungliga lösenord) och tryck sedan på "OK" - knappen för att slå på lock.

b.Om lösenordet är korrekt, den gröna LYSDIODEN på, Eller, den Gula LED-flick.

c.Vänligen dra luckan under den gröna lysdioden på.

Kommentar: "OK" - knappen för att bekräfta misstankarna. "*" - knappen för eliminering .

2. Stänga av lås:

Privat type: Push skåpet dörren till nära situationen, då kan du stänga av lås.

Offentliga typ: När skåp lås på staten öppning (Spärr / bolt på staten tillbaka), push-skåp dörr till staten för stängning, ange lösenordet som du ställer in, och tryck på "OK" - knappen för att bekräfta, därefter kan stänga av lock (ange lösenordet som du anger, kan man vända på låset igen).

3. Användare återställning av lösenord : Tryck på "C"--"11"--"OK", ange "1111"--"OK", och sedan ange det nya lösenordet, tryck "OK" igen för att ange nytt lösenord, genom att trycka "OK".

4. Supervisor password reset : Tryck på "C"--"12"--"OK", mata in "8888 8888"--"OK", och sedan ange det nya lösenordet, tryck "OK" igen för att ange nytt lösenord, genom att trycka "OK".

5. Öppen och oberoende funktion strömbrytare : Tryck på "C"--"14" --"OK", in administratörslösenordet, och därefter trycka på "OK".

6. Oläslig Kod Reset : Tryck på "C"--"15"--"OK", in administratörslösenordet, och därefter trycka på "OK".

Ursprungliga lösenord har angetts av tillverkaren, det är bara används för första gången.Vänligen ändra lösenord i tid för säkerhet och se till att komma ihåg ditt nya lösenord.

7. Skydda lösenord: När ingång fel lösenord,gula LAMPAN kommer att visa 4 gånger och summer göra 4 ljud; om kontinuerlig input fel lösenord 3 gånger, lås main PCB kommer automatisk lock 5 minuter, under denna period, om användare trycker på någon knappsats, det kommer inte något svar.Denna funktion används för att undvika att lösenordet var att stjäla av någon.

8. Larm för låg ström: När strömmen är för låg, ange lösenord för att sätta på lock, röd LED blinkar och med 4 grupper alarm efter att oroas fortfarande kan sätta på lock ca 200 gånger.

9. För nödsituationer:

en.När du glömma användaren kod, vänligen ange master-kod eller använda hoppa kod (ram hopping programvara) för att aktivera låset, Efter påslagen användaren koden kommer att återhämta sig till den ursprungliga koden "1111".

b.När batterinivån är låg, anslut ge extern strömförsörjning för att leverera ström för att slå på lock.

c.Om det finns elektronisk eller inre struktur fel, vänligen välj om du vill använda mekanisk nyckel eller förstöra panelen för att sätta på lock.

10. Observera att den nya typen och gamla typen av denna produkt kommer att skickas slumpmässigt, och se till att du inte kommer ihåg innan du beställer.

Om feedback

Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Betalning

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Om frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

Taggar: dörröppnare de, elektroniska lås locker, dörrlås, bluetooth-lås, mekaniska tangentbord, låsa brevlåda, lås locker, lås, kodlås, skåp lås

Typ 1 fechadura digital
Modell Nummer Touch Keypad Lock
batteri 4 x AA-batterier (ingår ej)
Material zink Legering
Storlek(L x b) Approx. 11.5 x 5.35cm / 4.5 x 2.1inch
Har dörrlås
Certifiering CE
Varumärke WALFRONT
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Tjocklek Storlek Approx. 16mm / 0.63inch
färg silver, guld (tillval)
Storlek Cabinet Coded Lock
Lås Typ digitala dörrlås

Fri frakt

Du kanske också gillar