Pro Tour RACING Team Cykling Jersey 2019 Fluo Grön Män MTB Ropa Ciclismo Andas för Män Pro Cykling Cykel Toppar Maillot

kr96.97

kr125.98

-23 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Pro UCI Tur RACING Team Cykling Jersey 2019 Fluo Grön Män MTB Ropa Ciclismo Andas för Män Pro Cykling Cykel Toppar Maillot

Observera:

1. Vi accepterar för blandade order , vänligen lämna ett meddelande eller skicka meddelande på trademanager att berätta för oss vilken storlek du vill ha för Tröjor och byxor/shorts.Som "XXL för Jersey och XL för Byxor"

2. Vi kan skräddarsy alla typer av pro team cykling tröjor, vänligen meddelande till oss om du vill ha anpassade objekt, kommer vi att skicka dig en länk för att köpa det, och vi kommer att skicka din begäran, tack.

3. På grund av tidsskillnaden, allt ditt meddelande kommer att besvaras under 24 timmar .

Vänligen se vår storlek measuremeents innan du köper.

Välj inte direkt efter att du vanor.

Noterat:

1. Låt för en eventuell 1-3 cm skillnad i avstånd och tänk på att färgen kan vara något mindre på grund av

skillnader i skärmar och monitorer.

2. Den slutliga färgen vänligen se vår faktiska varor.Tänk på detta innan du köper den.Tack !

3. Bilden vi visar är 100% Äkta Objekt Fotografering.

Storlekstabell

Rekommenderad Storlek

Rekommenderad Storlek Från Våra Kunder Köper Från Vårt Företag Före.För Kort Ärm-Apparater.

Material:

Bra andningsförmåga Tyg Konstruktion med bra funktion för att hålla torkning och cool och mer bekväm.Det ultra-lätta material, som är svett-absorberande, fukt-fuktspridande, silkeslen och elastisk.

Övre Material:

100% Polyester;

Shorts Material:

80% Polyamid + 20% Lycra, vår Cykling jersey som är utformad för bekväm att bära, och är helt bra andningsförmåga, lätt och enkelt att bidra till att förbättra svett överföring och släpper, håller du torr och bekväm under den längsta cykeltur!

Utformad för både män och kvinnor, våra shorts har en precision konstruerad, 3D sytts tryggad pad som ger extra stöd och motstånd mot hårda, obekväma säten cykel, och kan hjälpa till att lindra led-och höftproblem efter långa turer.

9D/12D/16D Gel-Pad:

Det är ingen skillnad, bara olika färger.Unik Gel-Pad med Multi-Kylning hål, hålla torkning och anti-bakteriell

Återvänder:

1. Om varan du fått är oacceptabelt felaktig, trasig eller beställning, vänligen meddela oss inom 3 dagar från leverans . 2. I händelse av dessa obehagliga saker hända, vi hoppas att köparen och leverantören kan kommunicera aktivt för att lösa tvisten på ett flexibelt sätt.Vi lovar dig att vi kommer att arbeta fram en tillfredsställande lösning.Visa upp och Sälja Poäng: Vi kan anpassa alla typer av pro team cykling tröjor, vänligen meddelande till oss om du vill ha anpassade objekt, kommer vi att skicka dig en länk för att köpa det, och vi kommer att skicka din begäran, tack. Märke Berättelse & Kund Återkopplingar GÅ med SURPASSINGLY KLÄDER!PRIVILEGE CLUB PÅ Stadsbilden.se.SURPASSINGLY KLÄDER!!!, grundades av Sandy, är ett Kinesiskt Märke som är födda på Stadsbilden.se på Sep 2015 .På mindre än 4 år har vi ökat från $0 till $5M och från 1 till 10 personer.Vårt främsta Varumärke är "SURPASSINGLY KLÄDER" och vi är en av de bästa Säljare på Stadsbilden.se.SURPASSINGLY KLÄDER!!är en av de välkända varumärke på Stadsbilden.se för antalet anhängare mer än 20000. VI ERBJUDER FRAKT ÖVER HELA VÄRLDEN.Våra produkter fick 1.0000.000 avundas och vi sålde nästan alla typer av team cykling produkter!SURPASSINGLY KLÄDER!!erbjuder 365 dagar kundtjänst.Behandling för tiden är mellan 3 och 5 dagar och vi skickar även på söndagen.Du kan också söka vårt varumärke SURPASSINGLY KLÄDER för fler produkter på Stadsbilden.se.

Taggar: eco ull, anpassad cykling jersey grön, bmx styre stam, japansk garn, muffler sc, fluo gul, cykling jersys fluo, bowknot ring, cykling jersys grön, cykel mtb

Har Quick Dry
Sport Typ Cykling
Objekttyp Tröjor
Modell Nummer Cykling Tröjor
Dragkedja Längd Full Dragkedja
Kön MÄN
Ärm Längd(cm) Kort
Material Polyester
Passar Passar mindre än vanligt. Vänligen kontrollera detta butikens storlek info
Varumärke Surpassingly Kläder
Säsong Sommar
Tyg Typ Stickad

Fri frakt

Du kanske också gillar