2020 Cinelli Cykling Cap Så Cool Cykel bära hatt gorra ciclismo lätt andningsförmåga Gratis Storlek Cykling huvudbonad

kr40.68

kr42.82

-4 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

FUNKTIONER

Långvarig och säker design utskrift,aldrig att blekna unika mönster är tryckta med giftfria ingredienser som inte är skadliga för din hud och den varar under en lång tid Avancerad Prestanda Tyg Material: 100% Polyester Storlek: One size ,Vara elastisk COOLMAX: snabb torr funktionen och göra att man känner sig mer bekväma att Den kan hålla sol och regn borta från ögonen,Skydd för huvud och hjälm.

Frakt

1. Vi Leverans av Kina Postar flygpost till de flesta av länderna.Det är Fri Frakt.vi behöver ca 1-2 arbetsdagar att hantera den innan du skickar den ut. (om vi träffas Kinesiska helgdagar, dagar kommer att förlängas på lämpligt sätt)

2. Om du vill få det snabbt, Pls välja FÄRG(5-10 dagar) eller DHL(4-8 dagar) , Men du måste betala extra frakt kostnader.när du placerar en order, kommer du att se den exakta avgiften.

3. Vi hoppas ankomsten av ditt objekt i rätt tid, Men eftersom det är en internationell leverans, leveranstid är mycket beroende av kurir företag och lokala Tullavgifter (om tillämpligt) och helt utom vår kontroll en gång att publicera.Skulle det vara några frågor som härrör från denna sändning, är du välkommen att kontakta oss.Som vi strävar efter att ge ömsesidig och positiv transaktioner.

4. Vänligen se till att förse oss med korrekt, exakt och detaljerad leveransadress (namn, telefonnummer och adress är nödvändigt)

5. Ryssland vänner,pls berätta den fullständiga namn ,enligt ryska Posten Regler i mottagarens namn.

Returer

1. Om varan du fått är oacceptabelt felaktig, trasig eller beställning, vänligen meddela oss inom 3 dagar från leverans.

2. I händelse av dessa obehagliga saker hända, vi hoppas att köparen och leverantören kan kommunicera aktivt för att lösa tvisten på ett flexibelt sätt.Vi lovar dig att vi kommer att arbeta fram en tillfredsställande lösning.

3. Tveka inte att kontakta oss .så att vi kan göra vårt bästa för att lösa eventuella problem som kan komma upp omedelbart, och vi uppskattar möjligheten att få en rättvis transaktion.Bara vara open-minded!

4. Alla frågor om en av våra produkter kommer att besvaras så snart som möjligt.Tack på förhand för ditt tålamod.

FeedBack

Taggar: buff cap, bandana män, cykel cap, caps cykling retro, klassisk retro pro cykling cap, cykel halsduk, vandring cykling cap, urban cykling caps, bandana män sport, cykel hatt

Modell Nummer C-024
Sport Typ Cykling
Objekttyp cap
Varumärke TINKKIC
Typ Av Mönster Skriv ut
Material Polyester
Kön MÄN

Fri frakt

Du kanske också gillar