12V 15A 3M Bil-styling Bil cigarettändaruttag förlängningskabel Automatisk Laddare Nätadapter Outlet

kr76.98

kr126.23

-39 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Funktion: 1. Kabellängd: 3M förlängningskabel, Lätt och Bekväm att använda. 2. Spänning: DC 12V, som Passar för de flesta 12V Bilar och Sträcker sig till 12-volts eluttag. 3. Funktion: Låt din befintliga Bil Laddaren för att användas på upp till 3 Meter extra längd. 4. Lätt att Använda: Direkt kontakt till bilens cigarettändaruttag. 5. Säkerhet: Utrustad med 15A fuze nuvarande, cigarettändaruttaget kan använda på fordonet enhet, makt upp för att 180W.

Beskrivning:

Artikel typ: Bil cigarettändaruttag förlängningskabel

Ansökan: För de flesta 12V Bilar och Sträcker sig till 12-volts eluttag.

Funktion: Låt din befintliga Bil Laddaren för att användas på upp till 3 Meter extra längd.

Kabel längd: 3M

Vikt: 220g

Färg: Svart

Spänning: DC 12V

Aktuell: 5-15A

Fuze ström: 15A

Effekt: ≤180W

Strömbrytare: På/Av Switch

Material: Plast och Metall

Paket ingår:

1x Bil cigarettändaruttag förlängningskabel

Vänligen kontakta oss först när du har något problem,vi kommer att ge dig bästa möjliga service och lösa problemet så fort som möjligt.Tack så mycket.

1.Leverans:

-Vi levererar till hela Världen.

-Varor skickas från Kina via Airmail, nå de flesta av de länder inom 10 till 20 arbetsdagar.

-Leveranstiden beror på destination och andra faktorer, kan det ta upp till 30 arbetsdagar.

-När du lägger en beställning, vänligen välj fraktsätt och betalar för beställning, inklusive fraktkostnaden.Vi kommer att skicka poster inom 5 dagar när din betalning är klar. 90% orderingång 2 dag att skickas ut.

-Vi gör inte uarantee leveranstid på alla internationella transporter på grund av skillnader i tullklarering gånger i enskilda länder, vilket kan påverka hur snabbt din produkt som inspekteras.Observera att köpare är ansvarig för alla ytterligare tull f ees, courtage avgifter, tullar och skatter vid import till ditt land.Dessa extra avgifter kan samlas in på t ime för leverans.Vi återbetalar inte fraktkostnaden för vägrade transporter.

-Fraktkostnaden inkluderar inte eventuella importskatter och köpare ansvarar för tull.

2.Returnerar:

-Vi gör vårt bästa för att betjäna våra kunder det bästa av det vi kan.

-Vi kommer att återbetala dig om du returnerar poster inom 15 dagar från ditt mottagande av poster av någon anledning.Dock köparen bör se till att den returneras i sitt ursprungliga villkor.Om varan skadas eller kommer bort när de är tillbaka, kommer köparen vara ansvarig för sådan skada eller förlust, och vi kommer inte att ge köparen en full återbetalning.Köparen bör försöka att reklamera med logistik företag för att täcka kostnaderna för skada eller förlust.

-Köparen kommer att vara ansvarig för fraktavgifter för att returnera varan.

3.Feedback:

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

4.Frågor:

Vi kommer att hålla kontakten med dig under transaktionen, och om du har några problem, är du välkommen att kontakta oss via e-post eller online budskap, kommer vi att svaret till dig inom 24 timmar under arbetsdagen(söndag Off) och lösa problemet för dig.

Taggar: bil sladd, 1000 meter led-ficklampa, 12v förlängningskabel, 220v cigarett, ipx8 ficklampa, bil cigarettändare förlängningskabel 2, billaddare 12v-5v 15a, dyk led-ficklampa, acer billaddare 12v 15a, bil cigarett sladd

Objekttyp Cigarettändare
Modell Namn PAU_002C
Artikel Bredd 0.1cm
Artikel Längd 3m
Externa Tester Certifiering ce
Material Typ plast metall
Varumärke Studyset
Artikel Vikt 0.161kg
Punkt Höjd 3m
Särskilda Funktioner Bil Cigarett Lighte

Fri frakt

Du kanske också gillar