20st Öppen Vägg Krokar Vattentät Oilproof Självhäftande Krokar Återanvändbara Sömlös Hängande Krok Kök Badrum Dropship

kr32.44

kr40.59

-20 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Funktioner:

1. Rostfritt stål krok, stark och tålig, kvalitetssäkring, stark bärförmåga. 2. Inga spår lim, bekväm och praktisk, kan användas efter torkning med en hårtork. 3. Liten och lätt att den kan hängas på väggen, bakom dörren, spara utrymme, lätt att använda. 4. PVC-botten plattan, färg transparent, matt textur, vacker och elegant. 5. Bekvämt för hängande spatel, rag, etc., dränering av vatten snabbt.

Specifikation:

Storlek:6*6 cm Färg:Transparent Vikt:100 g Antal:20st Material:PVC+Rostfritt Stål Max belastning:10 KG

Paketet innehåller:

20*Smidig krok

Bilder

Logistik och Leverans

1.Vi levererar till hela världen med DHL,UPS,FEDEX,EMS eller registrerad Flygpost(HK Inlägg Luft,Kina postar Air).Vi kommer att välja den snabbt och tillförlitligt sätt för leveransen.Spara på frakten och säkrare på leverans. -Objekt kommer att levereras inom 2-7 arbetsdagar på erhållen betalning. -Vi skickar bara till den adress som tillhandahålls av Stadsbilden.se.Vi är inte ansvariga för fel eller ej levererade adress. 2.Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 3.Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning,vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 4.Du kan blanda alla objekt fritt att placera eller så,så att du kan spara fraktkostnad. 5.Importtullar,skatter och avgifter inträffade i köparens land inte ingår i varans pris eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Garanti:

1.Poster som kommer att testas före leverans. 2.2 år tillverkarens garanti för fel i varan(Exkl poster av felaktig användning eller fysiskt skadad av köparen). 3.Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden på det ursprungliga förpackning,måste också ge oss tillbaka spårningsnummer anledning. 4.7 dagar kontakta oss och 1 månad för att återvända från den dag då den mottogs,Om varan är i din ägo mer än 7 dagar,anses som används och vi kommer inte att återbetala eller byta ut.Det finns Inga UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.Du samtycker till att alla de ovan listade politik vid beställning på Stadsbilden.se plattform.

Feedback:

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!din tillfredsställelse och Positiva feedback är mycket viktigt för vår affärsutveckling.vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor Om du är nöjd med våra varor och tjänster.om du inte är nöjd med detta köp,är du välkommen att Kontakta oss,istället för att ge negativ feedback eller öppna Tvist.vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig tills problemet är löst.

Taggar: sömlös självhäftande krokar, krok klistermärke, bil inverkan, kök orgel, fisk krok, krok vägg, tydlig krok, bild tråd, 3m hängare, garland krok

Nej. Krokar >10
Storlek 6*6cm
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material PVC+Rostfritt Stål
Max belastning 10kg
Mängd 20st

Fri frakt

Du kanske också gillar