Cusack 2 m 1,8 cm Broderad Blomma Webbing Band Lace Trim för Plagg Skor Hem Textil DIY Pyssel Hår Tillbehör 17 Modell

kr28.23

kr40.33

-30 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Köparen Visa

Välkommen till Cusack Officiella Butik

Skick: 100% Ny och Hög Kvalitet Material: polyester, bomull Storlek: ca 1,0 cm/ 0,4 inches; 1,8 cm/ 0.7 cm (1 cm = på 0,39 tum) Färg: som bilden nedan visar Produktens användningsområden : för hår accessoarer, dräkter, matta, bord flagga, gardiner, örngott, hemtextil som gardiner, bord med flaggor och så på Paketet Ingår: 2 meter Uppmärksamhet: som ljus och andra faktorer, det faktum artikel färg kanske en lite skillnad från bilder.Tack för förståelse.

Om Betalningssätt

Du kan betala din beställning med PayPal, Escrow, Kreditkort, Moneybookers, Visa, Master-kort, Western union etc.Om du vill betala för Betalning av andra, kan du kontakta oss via brev eller e-post.

Om Frakt

Vi kommer att skicka ditt paket inom 3 dagar, normalt inom en (1) dag, när du har lyckats betala för.Om du inte kan få ditt paket i tid, vänligen kontakta mig fritt.Jag kommer att hjälpa dig att ta itu med det i tid och resultatet kommer att bli nöjd för dig.

Om Returer

Om du inte är nöjd med varan, kan du ansöka om avkastning.Varan ska returneras till oss i originalskick via mail med ett spårningsnummer men du måste betala för frakten som du ska skicka varan till oss.

Om Feedback

Om du gillar mina varor, jag hoppas att du kommer ge mig en bra kommentar.Förhoppningsvis är det 5 stjärnor.Bra feedback är mycket viktigt för oss.Naturligtvis kommer vi att göra vårt bästa för att erbjuda god service till dig.Om något går fel, kan du kontakta oss fritt.Vi kommer att göra vårt bästa för att ta itu med det och hjälpa dig.

Märke Berättelse

'Gilla' är en förkortning av kunden.Det innebär att "kunden först". 'ack' motsvarar 'Ai Ke' på Kinesiska.Det innebär också att "kunden först". " c " är den första bokstaven i Kinesiska tillförlitlig pinyin, som representerar god tro.Begreppet Cusack är att tillhandahålla högkvalitativa produkter till våra kunder.Sedan etableringen av företaget, vi har alltid försvarat detta koncept och vi är fast beslutna att föra utmärkt kundservice erfarenhet till våra kunder.Tack.

Taggar: bred nylon vävband, grön vävband, fläta broderade band, jacquard band trim, broderade band man, bomull material textil, white pattern webbing, polypropylen rem, Menyfliksområdet, herringbone tape

Bredd 1.0 cm/ 0.4 inches; 1.8 cm/ 0.7 inches
Modell 17 Moldes
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Cusack
Modell Nummer 1,8 cm 1.0 cm vävband LT185
Användning Skor
Typ Av Produkt Vävband
Har Hög Hållfasthet
Technics Broderade
Material Polyester / Bomull
Ställ In Typ No
Typ av Grossist Ja(>50 St)
Paketet Ingår 2 Meter

Fri frakt

Du kanske också gillar