Cameron Sino 2000mAh Batteri 010-11874-00 för Garmin Astro 430 handhållna, Oregon 600, 600t, 650, 650t, Anfallare 4, 4 Fishfinder

kr90.02

kr118.43

-23 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Kompatibel modell:

För Garmin 010-01550-00, Astro 430 handhållna, Oregon 600, Oregon 600t, Oregon 650, Oregon 650t, Anfallare 4, Anfallare 4 Fishfinder

Del Nr.:

010-11874-00, 361-00071-00

Specifikationer:

Spänning: 2.4

Kapacitet: 2000mAh / 4.80 Wh

Storlek: 50.50 x 31.24 x 14.50 mm

Cameron kinesisk modell Nr.: CS-GMA600SL

Ni-MH-batteri

Vi garanterat:

>Alla produkter 12 Månaders Garanti!

>För leverans pålitlig,optimala prestanda!Omtänksam service!

>Bästa pris och Bra kvalitet!

Med Hjälp Av Tips:

1.Avsluta alla program som inte används.

2.Växla vibrationer av och minska ringsignal och skärmavstängning.

3.Undvik att utsätta batteriet för vätska eller föremål för starka mekaniska stötar.

4.Du kan använda Baixt Externt Batteri för att göra din mobiltelefon batteri liv längre.

5.Undvika överladdning och över utsläpp.Snälla sluta laddning när batteriet är laddat till 100%.

6.Undvik att utsätta den för höga temperaturer 140°C/60°C. Förvara batteriet mellan 5%-95%.

7.Kortslut inte batteriet.Oavsiktlig kortslutning kan ske när ett metallobjekt såsom ett mynt, ett gem eller en penna får direktanslutning med de positiva(+) och negativa(-) poler kortslutning av polerna kan skada batteriet av det föremål som kortsluter polerna.

Till köparen:

VÄLKOMNA !!!

Pls gärna kontakta säljaren på nätet för att bekräfta om du har inventering.Eftersom vi är en fabrik sälja direkt och har också flera riktiga butiker i Kina, alla objekt säljs ut mycket snabbt.Så pls prata med säljaren för mer information om varan och transporten.Tack.

Om du vill köpa ett parti varor, vg kontakta oss för att få pris eller FOB-priset.

ANMÄLAN FÖR KÖP

1. Det kommer att vara lite hår skjul för ny päls produkter, som främst orsakas av kapning och skarvning under bearbetning.Det är inte ett problem med kvaliteten eftersom någon naturlig päls produkter som alla har detta fenomen.

2. På grund av att någon belysning problem det kan finnas en liten färg skillnaden på vissa produkter.Päls av olika partier kan också orsaka smärre skillnader i färg

3. Vår päls produkter är i huvudsak handgjorda så en liten skillnad i avstånd är oundvikliga

Frakt

* De flesta av våra erbjudanden främjas med fri frakt (utvalda länder) av Kina postar, Vänligen kontakta oss innan du lägger din order om du behöver varan omgående.

* De poster som är väl fylld med hällpip och box,som vi stöder frakt via China post/HK posten/UPS/DHL/FEDEX/EMS/NL post eller B-post,vänligen tillåt 5-35days att nå.

* För att säkerställa att du får din beställning med gratis skatt eller lägre skatt vid import,vi kommer att förklara det som en ?gåva?med ett lägre värde,om alla import-eller avgifter är köparens ansvar.

Betalning

* Betalning förväntas erhållas inom 3 dagar efter auktioner nära.

*Escrow är vår föredra betalningsmetod,vi också acceptera olika utbetalningar av T/T,Western union,Money gram och så vidare.vänligen kontakta oss först för att bekräfta ditt föredrar sätt.

Återgå&Exchange politik

* Alla våra erbjudanden backas upp med 100% nöjd-kund-garanti,om du av någon anledning inte är nöjd kan du returnera varan till oss i det?s ursprungliga condiion för en återbetalning eller utbyte.Innan du skickar oss tillbaka objektet,vänligen kontakta oss för detaljerad återgå&exchange instruktion.Vi kommer tillbaka dina pengar utom avgifter för frakt och hantering efter att vi fått din retur objekt.

Feedback politik

* Vi kommer att ge positiv feedback när betalningen har tagits emot,för Att främja en hälsosam Ali gemenskapen,vi hoppas att du kommer att göra samma sak för oss.Vi vill att du ska förstå att vi värdesätter kundservice enormt.Om du har något missnöje,var snäll och ge oss möjlighet att lösa problemet innan du lämnar oss en negativ återkoppling.Vi är säkra på att det finns alltid en lösning och det är klart att vi inte vill ha en dålig feedback för att vara där transaktionen avslutas.

Anteckningar

* Blanda så välkommen,OEM för välkommen.

*Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.Vi återkommer med svar ASAP.

Taggar: oculus rift vr omslag, astro a40 mod kit, xiaomi mi a2 för cykel, Garmin, motorsåg oregon, batteri garmin-klocka, astro kpop, toslon fishfinder, gps-plotter, 2000mah batteri

Modell Nummer CS-GMA600SL
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Cameron Sino
Användning GPS, Navigator Batteri
Paket Ja
Uppladdningsbara Ja
Typ Standard Batteri

Fri frakt

Du kanske också gillar