40Pcs Olika Storlekar Nitar + 1st Kolstål Ergonomisk Design Poly Nitar Verktyg Riveter Vapen

kr132.24

kr220.46

-40 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

40Pcs Olika Storlekar Nitar + 1st Kolstål Ergonomisk Design Poly Nitar

Funktioner:

Den uppsättning av plast nitning pistol innehåller 40 olika typer av plast, nitar, som är lämpliga för alla typer av tillfällen.Kompatibel med ergonomisk design, lämplig för en enda hand.Du kan enkelt använda den även i ett smalt område.Som gäller för de flesta av storleken av plast nitar utan att ersätta den fängslande huvud.Inte kommer att orsaka skada att måla eller känsliga ytor.

Specifikation:

Material:Hårdmetall Stål+PC Plast

Rivet Storlek och Antal:

10st 5 * 15,8 mm / 0.2 * 0,6

10st 5 * 17,2 mm / 0.2 * 0.7 i

10st 6.6 * 17,2 mm / 0.3 * 0.7 i

10st 6.3 * 25.2 mm / 0.2 * 1i

Package Lista:

1*Plast Core-dra Riveter

40*Rivet

Observera:

1. Eftersom olika datorer visar färger på olika sätt, färgen på det faktiska objekt som kan variera något från bilderna ovan.

2. Låt 1-3mm skiljer sig på grund av manuell meaurement.

OM KOMMENTARER: 1. Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor

2. Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

3. Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

4. Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

BETALNING:

1. Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2. Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3. Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

OM FRAKT:

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack

RETUR-OCH ÅNGERRÄTT:

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Stadsbilden.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

Taggar: barn pistol, pneumat verktyg, Nit, gun metal pistol, Reparation verktyg, rivet verktyg, koppar ihåliga nit pcb, gun nit, mögel polycarbon, verktyg för träarbeten

Användning Hem DIY
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Fdit
Certifiering INGEN
Riveter Pistol Typ Rivet Mutter Vapen
Effekt Typ Hand Riveters

Fri frakt

Du kanske också gillar