Fjärrkontroll Sändare Signal booster Antenn Range Extender DJI Phantom 3 Standard /SE Drone Tillbehör

kr33.90

kr48.40

-29 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Fjärrkontroll Sändare Signal booster Antenn Range Extender DJI Phantom 3 Standard /SE Drone Tillbehör

Funktioner:

· Speciell Design för din DJI Phantom 3 Förskott / 3 Pro, phantom 4, Inspirera 1 controller (Inte För Phantom 3 Standard)

· Tjockare folie högre reflektans, flexibel design och bekväm att använda

· Tillverkad av Koppar, ett Effektivt sätt att förhindra oxidation.Metall beläggning bildas för att fungera som en spegel radar reflektor energi.

· Hopfällbar och Bärbar, Bekvämlighet för Friluftsliv och resor

· Det förbättrar både fjärrkontrollen och Wi-Fi-video anslutning prestanda för DJI Phantom 3A/ 3P - / /4/ Inspire-1, I en öppen provning område, Den faktiska mätning avstånd större än 2,8 KM.

Kunskap parabolantenn tillägg:

Parabolantenn är den form som används mest typ av radar antenn installation engineering.Parabolantenn består av en cirkulär parabolisk reflektor spegel som ligger i den centrala punkter av ljus.

Parabolisk reflektor är av metall, vanligtvis en stomme av metall täckt med wire mesh på insidan.Metallnät bredd på spåren måste vara mindre än 10. Metall beläggning bildas för att fungera som en spegel av radar reflektor energi.

Den optiska och analytisk geometri, en reflektor för att reflektera ljuset av denna typ av metod kommer att vara parallell med parabolisk reflektor som ger oss en enda perfekt nr sidelobe ljus parallellt med axeln av den främsta axeln.Området lämnar foder horn sfärisk vågfront.Eftersom varje del av wavefront når den reflekterande ytan, det ändras med en 180 ° - fas vinkel och i alla delar av fältet kommer att skickas ut i parallella banor av resor.

Detta är en idealiserad radar antenn och producerar en pencil beam.Om reflektorn har en elliptisk form, då det kommer att producera en fan-formad balk.Surveillance radar som används inom den horisontella och vertikala plan för två olika krökningar, för att uppnå det krävs pencil beam i azimut och elevation klassisk cosecans kvadrat fan beam.Boundle 1: Speglande Silver Boundle 2: Speglande Golden Boundle 3: Klistra In Kopparplåt

Obs: den konkava ytan ska vara inför att din phantom, annars inte rad att förlänga effekten.

Range Extender med Koppar/Silver Arket Klistras

'

Taggar: gimbal phantom 3, phantom, drone phantom, bit dji phantom 3, antenn phantom 3, dji phantom, 3 phantom, batteri phantom, antenn dji phantom, antenn phantom

Modell Nummer DJI Phantom 2 Phantom 3 Standard /SE Antenn Signal Booster
Storlek Signal Range Extender for DJI Phantom2 /3s/Se
Paket Vikt 0.28kg (0.62lb.)
Typ Av Enhet stycke
Paket Ja
Antennen Förstärker DJI Phantom 2 Phantom 3 Standard /SE
Drönare Tillbehör Typ Fjärrkontroll
Varumärke QISHKJ
Produkt namn Fjärrkontrollens Signal Booster för DJI Phantom 2/3/3 Se
Förpackningsstorlek 10cm x 7cm x 8cm (3.94in x 2.76in x 3.15in)
Vikt 20
Kompatibel Drone Varumärke DJI
Modell Antenn Signal Booster För DJI Phantom Standard
Typ Fjärrkontrollen Förbättra Styrelsen För DJI Phantom 3Standard

Fri frakt

Du kanske också gillar