Blå Enda Breasted Slim Fit Passar Mens Bröllop Anpassade Prom Passar 2 Stycken Företag Formell Tuxedo Män Jacka Byxor Ternos

kr597.28

kr1 106.08

-46 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Välkommen till Min Butik

Observera:

1: Eftersom datorskärmar har kromatisk aberration, särskilt mellan CRT-skärm och LCD-skärmen, kan vi inte garantera att färgen på våra produkter kommer att vara exakt samma sak med de fotografier som du såg.

2: Det är mycket vanligt att ha 1 tum mätfel mellan de storlekar som du tillhandahåller och storlekar av klänning du kommer att få.Denna typ av fel kan inte godtas för alla returer eller byten.

Internationella Köpare:

Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning/köp.

Vanliga frågor:

1.Hur lång tid tar det för leveranstid?

en.EMS frakt tid ca 10-20days.

b.FedEx,TNT,UPS,DHL leveranstid vanligtvis ca 3-7 dagar.

2.Vill du erbjuda kundanpassad service?

en.Ja,det gör vi.Vi kan göra klänningen efter dina mått så länge du håller med om att sista ändringar kan behövas för bästa passform.Vi rekommenderar starkt att du har ditt mätningar som utförs av en professionell innan du köper en klänning på nätet.

3.Kan vi valde en annan färg på klänningen (design)?

en.Ja, färgkarta i beskrivning är frivilliga för dig.Berätta för oss färg nummer från vår diagrammet, då kan vi göra en klänning i en färg du föredrar.

4.Kommer klänningen ser ut precis så som visas på bilderna?

en.Observera att våra produkter är gjorda för hand, och de kan inte vara 100% exakt som objekt i bilder.Precis som handmålade bilder, målning samma bild två gånger aldrig kan vara exakt samma.Varje notering är för att göra dig till en artikel som handlar om att 90% som objekt i bilder som vi har lämnat.Tack för ditt vänligen förståelse.

Returrätt:

1.Våra Avbokning Policy

en .Order annulleras inom 24 timmar efter betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en fullständig återbetalning.

b .Order annulleras 1-3 dagar efter betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en partiell återbetalning bestående av hela fraktkostnaden och 50% av produktens inköpspris.

c .Order annulleras efter 3 dagars betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en partiell återbetalning bestående av hela fraktkostnaden.

d .När din order har skickats kan den inte längre avbeställas.

2.Tillbaka Till Ersättning eller Återbetalning

en.Din tillfredsställelse är av största vikt för oss.Vid ankomsten av ditt paket, vi uppmuntrar dig att kolla in och se till att klä har gjort din beställning specifikationer.Prova på din klänning så snart som möjligt utan att ta bort taggar, förändra, eller tvätta klänningen.

b.Om du vill returnera eller byta klänningar och tillbehör, vänligen se till att de är i sitt ursprungliga skick - oanvända, otvättade, oförändrat, oskadade, rena, fria från ludd och hår och ingen parfym.

3.Trasig, Skadad eller Misshipped Objekt

en.Är du berättigad till en återbetalning av hela inköpspriset plus frakt kostnader för defekta, skadade eller felaktigt skickade objekt.Om du tror att dina artiklar har skadats under transporten, måste du först skaffa "Bevis av Skada" dokumentation från budföretaget.

4.Dimensionering eller Montering Frågor

en.Som alla våra klänningar är handsydd och skräddarsydda, färdig klänning kan variera med ca en (1) centimeter i någon riktning av den angivna avstånd.

5.Tillbaka Processen

- För alla skräddarsydda klänningar som innebär att man inte följer Standard storlekstabell, färg eller stil förändrats från foto, är icke-återbetalningsbar en nd ej att lämna i retur.För klänningar i standardstorlek, om någon kvalitet problem uppstod(inte storleken problem), vänligen meddela oss högst 7 dagar efter att du fått klänningen ( baserat på spårning registrera leverans företag).

- Några problem med mätningar, kunder kunde skicka tillbaka det till att göra några förändringar, men kommer att debiteras fraktkostnad.Vi accepterar returer på klänningar perfekt, helt nya villkor(ingen rök dofter, inget smink fläckar, inga ändringar).Frakt tillbaka kommer att vara på kostnad för köparen.Vänligen se till att mätningarna är korrekta.

Feedback:

- Om du är nöjd med din klänning, din positiva feedback är oerhört viktigt för oss.

- Vänligen ge oss positiv feedback eller fem stjärnor när du är nöjd med ditt köp.

- Tveka inte att kontakta oss om du är missnöjd med din klänning.Vi kan hjälpa dig en hel del och lösa problem.

Taggar: hai blå kostym, mens kostymer halsduk, groomsmen passar, män kostym, passar kvinnor, röd smoking för kvinnor, män tröja, stiliga män i kostym, män tuxedo, anpassade man passar

Tillfällen Bröllop, Affärs, Prom, Kontor, Fest, Casual
Material Spandex
Stängning Typ Enda Breasted
Kläder För Längd Ordinarie
Passar Typ Lös
Varumärke Feliru
material 2 Polyester
Objekttyp Färg
Modell Nummer 11-48
Framför Stil Platt
Byxa Stängning Typ Dragkedja I Gylf
Tyg Polyester
Stil Formellt
trajes de hombre smoking för män

Fri frakt

Du kanske också gillar