Mjuk neopren Kamera Väska För SONY NEX-6 OCH NEX-7 A6000 A6300 A6500 med 18-55 eller 16-70 50mmF1.8 Objektiv Kamera Fallet beskyddare Påse

kr102.12

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

1. 100% hög kvalitet och helt nya.

2. Bärbar, mjuk, bekväm och lätt.

3. Skyddar kameran från damm, smuts, repor, stötar och fukt.

4. Hög kvalitet, slitstyrka, vattenbeständighet, och flexibilitet neopren.

5. Den tuffa material kommer att motstå som sträcker sig ut i formen, tillsammans med vatten.

6. Handgjorda stygn design för ett unikt utseende.

7. Den är tålig nog att användas under intensiv aktivitet eller för längre tid.

8. Helt Kompatibel för SONY NEX-6 OCH NEX-7 A6000 A6300 A6500 med 50mmF1.8 eller 18-55mm or16-70mm eller FE28-objektiv (kontakta oss om du behöver andra modeller) Material :Dykning Neopren Kamera och tillbehör på bilden ingår INTE!!Leverans:

1. Över hela världen Leverans ,vi skickar paket med Kina Inlägg som är Registrerade Luft-Post med spårning NEJ. ( Men om din beställning belopp som är mindre än usd6.00,vi har att skicka paket med Kina Inlägg Vanliga Små Pakeage Plus som utan att spåra detaljer)

2. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

3. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

4. Om du inte har fått din försändelse inom 40 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

Retur/Återbetalning:

1.Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt avgifter som uppkommit genom att returnera de objekt som kommer att bäras av köparen.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och ditt inlägg.

Tullen:

Ordern kommer att deklareras som en gåva eller lägre värde för att minimera din egen skatt, och lätt den egna förfarande.Om du hitta information om import skatt situationen i ditt land, och du tror att det finns sätt att minimera den skatt du ska betala (eller eliminera skatter helt och hållet), berätta bara vad du behöver genom att sätta instruktioner (om märkning, förpackning, deklarationer, fakturor, etc.) i fältet för kommentarer i kassan.Vi är mer än glada att följa dina instruktioner.Uppmärksamhet vänligen!Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt

Feedback & Service:

1.Dina Synpunkter är mycket viktiga för oss, var vänlig och ta ett par sekunder för att lämna positiv feedback om du är nöjd med vår produkt eller tjänst,Tack så mycket.

2.Vi är alltid glada att kunna erbjuda den bästa och rimligt pris för bästa varor och tjänster till dig.

3)kontakta oss innan du lämnar neutral eller negativ feedback.Vi kommer att prova på bästa för att lösa problemet på den första gången.

4.Det är några frågor eller önskemål,vänligen kontakta oss, när som helst, av Ali snabb online-meddelande eller e-post, vi kommer att vara glad att svara snabbt.

Vill du koppla av och en trevlig shopping i vår butik!

Taggar: sony a6000 väska sätt, a6000 sony, a6400 sony, hantera sony nex, av sony nex, a6000, sony a6000 väska produkter, en del sony nex, canon väska a6000, ljus sony nex

Modell Nummer för NEX-7
Paket Ja
Stil Midja Pack
Tillbehör Typ Triangeln paket
Användning Mirrorless System Kamera
Material Neopren
Typ Mjuk Väska
Varumärke neopine

Fri frakt

Du kanske också gillar