Arknights Hellagur Cosplay Kostym Kappa Full Uppsättning kostymer Anpassade För Vuxna Kvinnor och Män Halloween

kr656.49

kr729.43

-9 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Om Produkten

Alla våra produkter är detsamma som vad bilderna visar. (Vänligen acceptera att det skulle vara mindre skillnad på grund av ljuset i fotografering.) Vad du ser är vad du skulle få.Om du bryr dig detaljerna en hel del, se vår detaljerade foton så noggrant som möjligt.Vi försöker vårt bästa för att erbjuda dig den all-around bilder av vår produkt.

Om Leveransadress

Vänligen se till att den adress som du lägger vid beställning i Stadsbilden.se är rätt.Vi skulle skicka post till den adress som är kvar i Stadsbilden.se.Om det händer att du vill ändra adress, skriv i Stadsbilden.se för not.

Om Paketet

Alla våra produkter skulle granskas innan leverans och skulle vara väl förpackade i fall det skulle vara skadad vid leverans.

Om leveransmetoder och Frakt Dagar

Vid mottagande av din order, vi skulle ordna leverans inom 7 dagar.Om du skulle något liknande oss för att fartyget av Kina Postar flygpost, det skulle ta längre tid att komma fram.Det är cirka 15 till 60 dagar. (Uppmärksamhet: Turkiet och Brasilien köpare du inte väljer denna metod, eftersom den inte kan komma i Turkiet och Brasilien.) Om du vill få varan mer snabbt, du kan välja DHL eller EMS.Ta USA som ett exempel, skulle det ta ungefär 5 till 14 dagar att komma fram med EMS och 3 till 7 dagar med DHL.Om du vill spåra din order, du kan gå till för information eller E-posta oss för ch ecking.När vi skickar ut paket, rederiet kontroller när paketet skickas.Så snälla vänta för paketet att komma fram.Om det tar längre tid än man förväntar sig, berätta för oss och vi skulle in och skynda rederiet.

Om Feedback

Återkopplingar är mycket viktigt för oss.När du har fått produkten från oss, vi skulle uppskatta om du lämnar en positiv feedback (5 stjärnor) i vår butik.Men om du inte är nöjd med vår produkt, kan du kontakta oss först innan du lämnar feedback.Vi skulle uppskatta om du inte lämna negativ feedback utan att berätta det för oss.Vi skulle försöka vårt bästa för att ge lösningen när du sade att köpa erfarenhet är inte lika bra som förväntat.Kommunikation är mycket viktigt.Kan du visa oss den positiva återkopplingar som du gjorde till oss

när du vill lägga fler order hos oss.Vi vill ge dig rabatt på produkter vid framtida beställningar.

Om Ni Returnerar Produkten

Vänligen informera oss innan du skickar tillbaka varor så att vi kan få produkten utan problem.Använd rutan för att packa varan så att den inte kan skadas medan frakt.Och du förstår att vi gör återbetalning när vi fått tillbaka produkten.Och vi kan inte återbetala när produkten är dåligt för återförsäljning.

Din tillfredsställelse är vår prioritet.Vi skulle försöka vårt bästa för att erbjuda dig vår bästa service och bästa produkterna.

Taggar: cosplay, huva overall röd, horor, costum, Cosplay Jacka, lappland, pramanix, arknights chen skor, kostym karneval vuxna, fairy vingar vuxen storlek

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kön Unisex
Speciella Användning Dräkter
Komponenter Shorts
Objekttyp Uppsättningar
Material Polyester
Avdelningens Namn Vuxna
Typ Av Källa anime
Tecken Kirijo
Varumärke fairy drömmare

Fri frakt

Du kanske också gillar