Den Nya 10st/Lot33*27mm Metall Guld och silver glas Vatten droppe alloyRhinestonesButtonsDIY bröllop Klänning Sömnad och dekoration Ac

kr39.56

kr49.43

-19 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Den Nya 10st/Lot33*27mm Metall Guld och silver glas Vatten droppe alloyRhinestonesButtonsDIY bröllop Klänning Sömnad och dekoration Tillbehör

Välkommen In I Vår Butik

Produkt storlek: 33*27MM

MOQ: 10st

Uasage:födelsedag/holiday card gör, bröllop deco,barn eller, sy, scrapbooking, hår bågar/klipp, mobiltelefon deco, ram utsmyckningar ect..

Vi kommer att skicka paket inom 48 timmar, som vanligt, för att säkerställa att paketet kan levereras till dina händer,

Vänligen se till att alla uppgifter är korrekta inom 24 timmar afteryou betalt.

Om du inte kan ta emot paketet vid leverans-datum tiden rinner ut,vänligen kontakta oss.

1.Om produkter är inte samma sak som desription eller bryts i transit.Vänligen kontakta oss inom 7 dagar och ta ett foto ,kommer Vi att skicka igen eller att återbetala pengarna till dig.

2.Du kan kontakta oss genom att lämna meddelande enligt denna ordning på Stadsbilden.se eller genom att Trademanger, kommer Vi att svara dig så fort som möjligt och ta itu med det.

1.Vi är väl kända anläggning i Zhejiang-Provinsen i Kina mer än tio år gamla portal för alla typer av tillbehör av strass nu att följa utvecklingen av starta företag ofonline butik, som säljer till kunder i hela världen med grossistpriset av produkter av hög kvalitet.

2.Din positiva feedback är mycket uppskattat, pls upplysa 5 stjärnor om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vi kommer att skicka dig en liten present för sina klassificeringar detalj när du beställer från oss nästa gång! !!

3.Om du har några frågor om de varor som tas emot, vänligen kontakta oss innan du lämnar feedback, vi är säkra på att vi kommer att hitta en lösning för att lösa problemet och göra dig nöjd.

Taggar: prisma vatten, österrikiska smycken, craft vatten, skrivbordet glas, droppen, diamond sy, catcher solen, crystal diamond glas, glas för mycket, eller pearl

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Metall
Objekttyp Smycken Resultat
Artikel Längd 33cm
Artikel Vikt 4g
Artikel Diameter 33cm
Produkten Har Blanka / reptålig
Smycken Resultaten Typ Distanser
Varumärke YWXINXI
Punkt Höjd 0.4cm
Metaller Typ zink Legering
Artikel Bredd 27cm

Fri frakt

Du kanske också gillar