Silver Tunnelbana Kakel Självhäftande Skal och Hålla Backsplash Tegel Vägg Dekal i Vinyl Badrum, Kök, Hem Inredning, DIY

kr33.90

kr56.55

-40 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Självhäftande 3D Kakel vinyl dekal klistermärke kök badrum heminredning

Genom att YIYASU

PRODUKTION BESKRIVNING Det har 3D-effekten och känslan av glänsande glas kakel.Med hjälp av aluminiumfolie, denna produkt är starkare mot brand än en vanlig PVC-blad.Det kan komma att tillämpas på den böjda ytan och vinklade ytan.Och du kan klippa ut det med en sax eller kniv till önskad form, så att du kan använda det inte bara vägg.Lätt och Flexibel Installation av Lätt konstruktion: Det kan komma att tillämpas på den böjda ytan och vinklade ytan.Och du kan klippa ut det med en sax eller kniv till önskad form, så att du kan använda det inte bara vägg.Inga särskilda verktyg behövs.Det är klistermärke produkt, så att du kan fästa och ta bort flera gånger.Olika Typer * har 3D-effekten och känslan av glänsande glas kakel. * Bara torkas av med fuktig trasa om den blir smutsig.Folier av Aluminium-Bearbetning * med Hjälp av aluminiumfolie, denna produkt är starkare mot värme än vanliga PVC-plåt * Inga skadliga komponenter: Ftalat-fri, Dioxin-gratis, Kadmium, fri, fri från Kvicksilver.

P RODUCT INFORMATION

* Material : Aluminium Fil, epoxiharts, OCH HUSDJUR.

* Storlek : 28,5 cm X 25,5 cm (11.25" X 10"tums) / Ark * Installera Methode : Lätt att Klistermärke (Avtagbar) * Stil : 3D Kakel

SCENEN DISPLAYEN

INSTALLATION

VAD ÄR SJÄLVHÄFTANDE KAKEL?

Det här avsnittet innehåller svar på de frågor som våra kunder frågar mest om våra produkter och installera tjänster.

1 Vad är självhäftande kakel eller skal och hålla kakel, varför välja självhäftande kakel eller skal och hålla kakel?

Den självhäftande kakel (skal och hålla kakel) är gjord av PET papper med harts eller PU-lim.

Produktegenskaper:

*Lätt att installera

*Lätt att rengöra

*Lätt att underhålla

*Lätt att Bära (Lätt vikt)

Bara skal och piska, ingen professionell färdighet eller verktyg som krävs, det kan installeras på några minuter över en ren och slät yta.För sin 3d-mosaik ser ut, och vi har flera brickor för dig att välja från, kan du DIY ditt hus snabbt.Plattor kommer att finnas kvar på din vägg så länge som du vill ha dem och kommer inte gult eller spricka med tiden. 2 Vad är ditt kakel produkter storlek?

Våra band kakel storlek: 11x9.25inch, 11.25x10inch, 12x12inch (1 tum≈2,54 cm)

Vår kvadrat kakel storlek: 10x10inch, 11x11inch,12x12inch.

Och OEM/ODM är välkomna, vi kan göra produkter storleken som du behöver. 3 Hur man skär och hur man kan mäta avstånd?

Du kan klippa självhäftande kakel ( skal och hålla kakel ) med en sax, en giljotin papperskniv eller kniv, rulla aldrig upp kakel runt hörn eller böja/vika en bricka för att ansluta en sida av en vägg till en annan.mät avståndet mellan den sista brickan och hörnet, skära kakel av det uppmätta avståndet.använd en kniv kniv styrs av en linjal för att skära produkten. 4 Hur att överlappa självhäftande väggplattor eller skal och hålla plattor?

Överlappande självhäftande kakel ( skal och hålla kakel )är ett viktigt steg för en lyckad installation.Detta steg, som ofta förbises, består av sticker kakel fogarna ovanpå varandra så att de överlappar varandra.Endast en liten del av plattan kommer att hålla oss på den andra.

Den första Mosaik Plattor kommer att vara helt fast på väggen och den andra kommer att överlappa varandra på de tidigare.Du bör inte håller dig brickor sida vid sida.vänligen följ installationsanvisningarna. 5 Varför välja oss?

1. Vi är en fabrik med 4 års erfarenhet av att tillverka Självhäftande väggplattor.

2. Du kommer att kunna köpa direkt från tillverkaren, så har vi en konkurrensfördel, och erbjuder bästa priser, produkter av hög kvalitet, teknisk support och bra service.

3. Vår design avdelning och factory, båda har en kvalitetskontroll lag, vilket tillåter oss att uppfylla dina OEM-order.

Taggar: backsplash kakel, tunnelbanan, stick vinyl, 3d-swan tapeter, backsplash skal och piska, kök backsplash, gångjärn badrumsskåp, plattskärm kök backsplash, backsplash klistermärke, 3d-tegel vägg dekal

mönster 3D-Klistermärke
Modell Nummer SUBWAY silver
Specifikation Single-piece Package
Scenarier VÄGG
Klassificering Golvet Klistermärken
Material Harts och PU gule
Stil Fast
Varumärke Yiyasu
Tema mönster

Fri frakt

Du kanske också gillar