Bedårande Barn Flickor Sommar Kläder Kläder T-shirt, Toppar+Denim Slet Långa Byxor Set

kr77.23

kr85.82

-10 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Produkten Har Hej!Välkommen till vår butik!Mode design,100% Helt Ny,hög kvalitet!Kvalitet är den första med bästa service.alla kunder är våra vänner.

Specifikation: Mode design Söt Storlek: 90 100 110 120 130 Färg :Som bilden visar

Material : Bomull Blandning

Det är 2-3% skillnad enligt manuell mätning.vänligen kontrollera mätning diagram noga innan du köper objektet. 1 tum = 2,54 cm observera att viss färgskillnad kan godtas på grund av att ljus och tv.Vad Du Får:

1x Topp &1x Byxor (2st set)

1.Vi accepterar PayPal bara.

2.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor som PayPal.

3.Betalningen måste ske inom 7 dagar efter auktionens avslutande.

4.Vi levererar till din eBay och Paypal-adress.Vänligen se till att dina eBay och Paypal-adressen är korrekt innan du betalar.

Frakt Politik Betalning Mathord Returpolicy Om Feedback Frakt Politik

Objektet kommer att skickas till köparens Ebay leveransadress BARA, så vänligen BEKRÄFTA att din adress på Tradera innan du betalar via paypal.

Men ibland internationell leverans är starkt beroende av kurirföretaget och lokal tull-och tullar.Om du inte mottar ditt objekt i tid,

vänligen kontakta oss omedelbart för att få ytterligare hjälp.Tack för din förståelse.

Frakt Metod:

Objekten kommer att skickas med Snabbt Inlägg , Det kommer att ta 3-7 arbetsdagar från leveransdatum.

Shiping Tid:

Alla objekt kommer att skickas till dig inom 3 dag (på vardagar, måndag till fredag) den betalningen är på säljarens sida Betalning Mathord

1. PayPal betalning endast.

2. Poster som kommer att skickas till din tradera adress.Vänligen kontrollera att det är korrekt.

3. Betalning ska ha inkommit 4 dagar efter auktionen avslutats.Returnerar Politik

1. Nöjda kunder är vårt främsta mål.Vi anser att våra produkter är så enastående.Alla produkter är kvaliteten kontrolleras.De är nya och i gott skick när de levereras till våra kunder.Vi är övertygade om att du blir nöjd med ditt Köp.

2. Om produkten är defekt eller skada vid ankomst, eller att fel produkt levererats, vänligen kontakta oss omedelbart.Returer accepteras inom 14 dagar från leveransdatum och varan skall vara i ursprungligt ny skick, ej sliten eller ändras på något sätt med bifogade taggar & linda.Annars affären är slutgiltigt.Returfrakt betalas av köparen.

3. Kontakta oss först om du har några problem/frågor/funderingar.Vi kommer att vara glad att lösa eventuella problem som du kan ha på ett hjärtligt och vänligt sätt.

4. Vi uppskattar din Positiva Feedback, och kommer att göra samma sak i gengäld.INTE lämna negativ feedback utan att först kommunicera med oss.Låt det max 2 dagar för oss att svar.Om Feedback

När du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna oss positiv feedback.

Om ett problem uppstår, kontakta oss omedelbart med all e-post förfrågan.Bara att kontakta oss genom att använda "Fråga säljaren en fråga" - länk på eBay.

Taggar: mens klockor briget, plats mats barnen diy, penna fall leopart, foton deco mat, spargrisar djur, mjuk film meizu u20, vanlig kjol med fickor, rekommenderas klänningar, peugeout 807 skärm

Kön Flickor
Objekttyp Uppsättningar
Varumärke pudcoco
Ärm Längd(cm) Hälften
Ytterkläder Typ Shorts
Stängning Typ Tröja
Krage O-Neck
Material Polyester
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Stil Mode
Avdelningens Namn Barn
Modell Nummer Bra Kvalitet
Ärm Stil Ordinarie
Typ Av Mönster Fast

Fri frakt

Du kanske också gillar