Hot som Säljer Badkar Bubbla Groda Krabba Baby Bad Leksak Bubbla Leksak Musikalisk Leksak Bubble Maker för Nyfödda Barn Barn Barn LBV

kr128.55

kr173.69

-25 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Hot som Säljer Badkar Bubbla Groda Krabba Baby Bad Leksak Bubbla Leksak Musikalisk Leksak Bubble Maker för Nyfödda Barn Barn Barn LBV Beskrivning:

Beskrivning:

Modell:

Typ A: Groda

Typ B: Krabba

Färg: som bilden visar

Storlek: 25 * 20 * 8 cm, 25*21 cm

Material: ABS

Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej)

Varning:

Använd endast på grunt vatten under tillsyn av en vuxen.

Specifikation:

1. Multifunktionella: sätt att bubbelflaskan är inte bara en bubbla maskinen, men också en rolig leksak och en musikalisk baby leksak!En mycket bra badkar leksak för spädbarn, småbarn och småbarn!Med denna söta bubble machine, din bebis kommer att gilla för att ta ett bad och njuta av en vacker och lycklig bad tid.

2. Varför är detta bubble machine?Tack vare sin intressanta design, när det börjar blåsa bubblor/skum ur munnen (munstycke) del, hela ytan av krabba kommer vara fyllt med bubblor, som har en komisk effekt.Barnen kommer att fnissa och excite om det roliga badkar tid.

3. Klassisk vård rim: Musik är det bästa creator för att skapa en trevlig atmosfär.Barn kommer alltid att vara något som påverkas av ljudet av musik.För barn, det finns inget lyckligare än bad med bubbel rolig och vacker melodi!

4. Säkert själv tänkbar lösning: Eftersom det är en baby skum leksaker bör övervägas först.Gjord av giftfri ABS-material.Du har alla möjligheter att välja ditt eget varumärke för baby shower gel.Sedan, blanda dusch gel med vatten för att blåsa bubblor!

5. Kraftfull sugkopp: Detta bubble bath leksak är större än du tror, men det kan vara fast monterat på badrum vägg.Bara torka av väggen innan dammsugningen för att förhindra sugkoppen från att läcka ut!

Observera:

På grund av olika display-och ljuseffekter, den faktiska färgen kan skilja sig något från bilden, och det är en liten färgskillnad, under förutsättning att den faktiska produkten.På grund av manuell mätning, vänligen tillåta en avvikelse på 0,5-2 cm.

Paketet Innehåller:

1 X 1 x Bubble machine (utan batteri)

Taggar: badskum, instrument musikalisk leksak, rolig bubbla groda, bubblor, krabba i badkar, baby photoshoot, krabba tvål, badrum groda, baby shark badrum, krabba badkar bubblor

Typ Vatten Sprutar Verktyg
Varning INGEN
Djur Grodor
Varumärke Mix&utrustning
Kön Unisex
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Plast
Certifiering 3C
Streckkod Ja
Modell Nummer Bad Leksak
Åldersgrupp 5-7 År

Fri frakt

Du kanske också gillar