Smith Tarot Däck Brädspelet Kort Spel Engelsk Edition Tarot Brädspel För Familj/Vänner

kr102.89

kr109.41

-5 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Om Produkten

1) Kort Storlek:12*7cm

2)Vikt:250g

3)Material:Papper

4)Option:1kinds

5)Färg:Som Bild

6)Paket:PVC-Påsar/ytterkartong

Visa Produkten

Om Frakt

1).Fraktkostnaden .Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din frakt ad dress.Se till att din adress är rätt.

2).Beställningar behandlas inom 2-3 dagar efter betalning kontroll.

3).Vi skickar de flesta objekt via China Post Registrera flygpost till världsomfattande och Andra Försändelser .Vi kommer att välja de mest tidskänsliga försändelser.Om du vill ange en Express company, vänligen låt mig veta, Vänligen lämna ett meddelande till oss .

4).Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

5).Brasiliansk köpare måste ge oss din CNPJ Nummer och du kan behöva betala skatt och tull till Brasilianska Tullen.

6).Öppna gärna paketet framför kuriren,kolla vädret utseendet och funktionen i bra skick,och dem registrerar ditt namn,om du har hittat bra var skadad,vänligen ta foton av bevis för oss och förkastar det.När du har undertecknat,och courier vänster,betyder det att du har checkat,och se till att det är inga problem med det,vi kommer inte längre att acceptera någon form av avkastning.

7).Om du beställer flera objekt,pls-kontrakt mig och jag kommer att ge dig bästa frakt och lite rabatt.

Sikt & Politik

Du har rätt att returnera beställda varor inom 7 dagar från mottagandet om du ändrar dig.Den returnerade varan måste vara oöppnad och oanvänd och i samma skick som när den avsänds av oss.Om du vill returnera varor under dessa omständigheter följ:

Kontakta oss för att berätta vilka produkter som du vill returnera

När du returnerar varor rekommenderar vi att du skaffar bevis för porto.

Vi ska återbetala kostnaden för varor, minus porto avgift, till det ursprungliga kontot debiteras.När den returnerade varorna har tagits emot på ett tillfredsställande skick att vi skall betala tillbaka det ursprungliga kontot debiteras inom 14 dagar.Kunder är ansvariga för kostnaderna för att returnera oönskade varorna till oss.

Om de varor du får är skadad ska du kontakta oss omedelbart.Du kan även returnera den skadade produkterna för utbyte eller full återbetalning.Använd inte snabb tjänst för att returnera varorna till oss eller vi kommer inte att återbetala hela kostnaden betald.Porto återbetalning kommer inte att överstiga det belopp som ursprungligen betalats.Om du returnerar varor till oss och de är förlorade med postens tjänst du använder, kommer vi inte att acceptera något ansvar.Det är ditt ansvar att säkerställa att varor returneras till oss i samma skick som de togs emot.Din beställning skulle vara dubbel testas före leverans.För att vara garanterad i och fungerar perfekt

Feedback

1).Nöjda kunder är mycket viktigt för mig.Om du är nöjd med de varor du beställt, vänligen lämna 5 börjar positiv feedback och kriterier för detaljerad Säljaren Betyg (DSR), Tack så mycket.

2).Om du inte är nöjd med de varor du beställt, vänligen kontakta oss först, vi arbetar tillsammans för att lösa en tvist.Det negativa inte att lösa någonting.Ska du INTE öppna en tvist, mål eller lämna oss för ett neutral / negativ feedback.Vi tror att vår lösning kommer att tillfredsställa dig.Vänligen ta det lugnt.Vi är alltid här för dig.

3) Generellt kommer vi att lämna positiv feedback för köparen acquiescently om köparen lämnar oss för ett neutral / negativ feedback.

Taggar: om spelet, tarot-de däck, brädspel, partners vänner, tarot däck, ghost stick, tarot, tarot kort mundi, tcg box, brädspel ryska

Modell Nummer TBR488

Fri frakt

Du kanske också gillar