Aluminium Router Tabell Infoga Plattan 300x235x9.5mm med Stål Bussning och Lyft av Verktyg för Trä-Router Gravyr Maskin

kr504.42

kr800.66

-36 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Specifikation:

Helt nya

Plattan Material: Aluminium Legering

Infoga Ring Material: Plast

Mått(ca.): 235 x 300mm (9-1/4" × 11-3/4")

Tjockleken på plåten(ca.): 9,5 mm

Ut Diameter(ca.): 95mm

Inre Diameter(ca.): 35mm

Tjocklek på Infoga-Ring(ca.): 4mm

4 Hörn: filead hörnet med 1/2" - skaft router lite

Paket Ingår:

1set Aluminium Router Tabell Infoga Plattan

N otera observera:

Vänligen tillåta mindre fel på grund av manuell mätning.

På grund av skillnaden mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på objektet.

Betalning

1.Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2.Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3.Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack

Återbetalning 1. Vi accepterar E-post förfrågningar om returer inom 7 arbetsdagar från mottagandet av din beställning.

2. Om objektet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och vi kommer inte att fråga dig en återbetalning eller ersättning. 3. Om du inte är nöjd när du har fått varan, var vänlig och returnera det inom 7 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Vänligen kontakta oss för en återgång guide innan du returnerar den. 4. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och ditt order ID. 5. Om objektet är defekt i 3 månader, Vi kommer att skicka dig en ersättningsprodukt utan extra kostnad, eller erbjuda återbetalning efter att vi fått den defekta varan. 6. Om produkten är defekt efter 3 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du behöver betala för den extra fraktkostnaden. 7. Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på Stadsbilden.se!Feedback Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Taggar: router hiss, badrum fack, fräs router, design plattan, rt0700, för att lyfta router, etabli router tabell, manuel trä router tabell, fi wi-router, router bordsställ

villkor Nya
Modell Nummer Aluminium Router Tabell Infoga Plattan
Storlek 300x235x9.5mm
CNC-eller Inte Normal

Fri frakt

Du kanske också gillar