Gustav Klimt Klassisk Berömda Målning Affischer och Tryck Wall Art oljemålning på Duk Vägg Dekorativa Bild för Vardagsrummet

kr38.19

kr50.29

-24 %

Betyg 

Ny

I Lager

Dela

Produkter Visa: - affischen är tryckt på Canvas vad är en typ av bästa materialet för affisch, den är tjock, kraftig, vattentät, affisch har levande färger och inte kommer att blekna.Den är idealisk för hem och inredning, barn sovrum dekoration, vardagsrum inredning, matsal och så vidare.

- Affischen kommer utan gräns, om du behöver ram, vänligen bekräfta till oss innan du beställer.

Obs: Det är affischen bara, trä-ram ingår inte Påminna våra kunder om något Viktigt: på Grund av olika ljuseffekter mellan datorskärmar, mobiltelefoner, färgen på objekten kommer att vara lite annorlunda från att visa bilder i Vår butik, Tack för visad Förståelse, När du beställer den , vänligen dubbelkolla är storleken är vad som är rätt storlek du vill ha. - Utan ram eller utan töjning Packning sätt är enligt nedan Bild :

Vi Är Tillverkare av canvas utskrifter och oljemålning i Staden Yiwu, Zhejiang-Provinsen, Kina.Vår Fabrik täcker en yta på 3500 kvadratmeter, vi har 8 set Digital Print Maskiner och 53 konstnärer.Vi har 8 års Internationella verksamhet sedan år 2008, kan Vi skicka med Luft och över Hav av Behållare.Om du planerar att köpa mer, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka vår nyaste katalogerna och bästa pris.

Alla paket kommer att skickas med kollinummer i 1~3 arbetsdagar (Kort hanteringstid och gratis frakt) , ePacket och Kina postar flygpost är vår standard tjänsten, tag kontakt med oss om du vill ha snabb leverans.

Observera:

- Se till att din adress är korrekt eller komplett innan beställning;

- Förväntad leverans daterad kommer att påverkas av tull -, väder etc., ibland kan det ta lite längre tid att få paketet, tag kontakt med oss för att förlänga din beställning skydd tid.

100% Tillfredsställelse garanteras .Alla våra målningar är högupplöst version, är du välkommen att kontakta oss om det finns någon kvalitet problem, poster som inte fått osv, återbetalning eller utbyte är acceptabelt.Vänligen lämna inte en negativ feedback innan du kontaktar oss.

Lämna gärna Feedback med 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter och tjänster, för Din positiva feedback är till stor hjälp för andra köpare och oss.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster , vänligen kontakta oss först innan du lämna negativ feedback, Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet i tid för att göra dig lycklig.Tack så mycket.

Taggar: impasto oljemålningar, fantasis oljemålningar, sensuel oljemålningar, blåaktig oljemålningar, höga olje-målningar, sensuell oljemålningar, xmas oljemålningar, konstnär, oljemålningar, ypperligt oljemålningar, remi oljemålningar

Form Enda
Ram No
Stöd För Bas Canvas
Målning Stil & Teknik Hög Kvalitet, Digital Tryckt
Ram-läget Utan ram
Material Canvas
Original No
Utan ram Duk tryckt endast( utan ram)
Stil Klassisk
Formen Torget
Affisch Duk Målning Målning Utskrifter på Canvas
Heminredning Wall Art-Affisch
Modell Nummer PC7192
Produkten webb Hem,Hus,Vardagsrum,Sovrum,Kontor,Caféer,Hotell
Medium Vattenfast Bläck
Målning Innehåll Gustav Klimt Klassiska Porträtt Dekorativ Målning
Klassisk Världsberömda Målning Gustav Klimt Klassiska Porträtt Affisch
Typ Canvas Utskrifter
Anpassad storlek och design Vi accepterar anpassad storlek och målningar
Varumärke FajerminArt
Technics Sprutmålning
Billigare Pris Hög Kvalitet
Ämnen PORTRÄTT
Måleriet Storlek 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm, 70x70cm

Fri frakt

Du kanske också gillar